Solaklı Atatürk İlkokulu

Belgegeçer : 03223732080
WEB https://solakliataturkilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SOLAKLI ATATÜRK MAHALLESİ ATATÜRK CAD.NO50 YÜREĞİR/ADANA
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli ve Kültürel değerlerine sahip, Bilgi ve Teknolojiyi kullanabilen, çevresiyle uyumlu, sosyal ve duyarlı, ailesini, vatanını, milletini seven sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bilim ve Teknolojideki gelişmeleri takip edebilen, araştırmacı, yeniliklere açık, empati kurabilen, hoşgörü sahibi, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere katılımcı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyleri topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Belde Minibüsleri, Belediye Otobüsleri
Yerleşim Yeri : Solaklı, Adana´nın Yüreğir ilçesine bağlı bir beldedir.Beldede 2 ilkokul, 1 ortaokul 3 cami, 1 sağlık ocağı bulunmaktadır. Beldenin başlıca geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır. Beldeye ulaşım sıkıntısı yoktur. 8 dakikada bir beldenin minibüsleri çalışmaktadır. d 815 karayolu uzerinde bulunmaktadır.Merkeze uzaklığı 18 km´dir. Belde Karataş ilçesine daha yakın olmasına rağmen merkeze bağlı belde olarak görülmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 18 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :